Post by becatchplanjunkne on Mar 12, 2022 7:00:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suzy Cube ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suzy Cube IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja neribotą skaičių primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Suzy Cube 2022 version ▞▞▞
Gavau tai mano televizoriuje, jis negali praeiti pro pavadinimo ekraną. Puikiai veikia telefone, bet nusipirkau jį, kad galėčiau žaisti per televizorių, kuriame užsisakiau. Jie turi būti sąžiningesni pardavimo metoduose, nes akivaizdu, kad valdiklis palaiko tik dalinį.
Sugenda paleidžiant be klaidos pranešimo.
Block Puzzle: Merge Star 解謎 cbvq
Tai puikus žaidimas, bet nepatogu valdyti. Manau, kad geriau valdyti analoginę lazdą.
Už tai, kad tai mobilusis žaidimas. Man tai labai patinka. Tai apsunkina. Bet tai tik reiškia, kad tai gerai!
šis žaidimas yra FANTASTINIS, toks nostalgiškas ir juokingas
Jei jums patinka Mario, jums patiks šis žaidimas
Puikus mažas žaidimas. Jie turi mario atmosferą, bet vis tiek pakankamai originalūs, kad būtų savitas dalykas. Mechanikai jaučiasi gerai pasverti. Šuolis nėra plūduriuojantis ir keistas.
Myliu, myliu, GERAI ŠĮ ŽAIDIMĄ!!!! Labai šaunus žaidimas, puiki grafika ir puikus laiko praleidėjas. Šis žaidimas turi daug lygių, norisi, kad būtų daugiau, šis žaidimas yra visiškai NE ŠIO PASAULIO!! LABAI REKOMENDUOJU VISIEMS!!
Tikrai įdomus žaidimas, jaučiasi kaip super Mario 3d žemėje.
Įdomus platformos žaidimas
Toks mielas mano mėgstamiausias žaidimas, todėl džiaugiuosi, kad išleidau jam pinigus, visiškai rekomenduoju jį kitiems 😍😍😍😍
Ar galėtumėte prie šio žaidimo pridėti išsaugojimą debesyje? Šis žaidimas man primena N64 dienas su „Super Mario 64“ ir „Banjo“ bei „Kazooie“ (ir naujesnius „Super Mario 3d land for 3d“). Su tiek mažai tokių žaidimų Android (kraken land, dragon land), tai puikus žaidimas. Vieninteliai du dalykai, kuriuos reikia pataisyti, yra plūduriuojantys jutiklinio ekrano valdikliai ir debesies išsaugojimo trūkumas (žaidžiu su galaxy s7, galaxy tab s2 ir nexus grotuvu). Kalbant apie valdiklius, aš naudoju Asus nexus grotuvo valdiklį, Ps4 valdiklį ir laidinį Xbox 360 be problemų. Tikiuosi, kad sukursite daugiau tokių žaidimų ar bent jau antrą dalį.
Tai būtų 5 žvaigždutės, bet atrodo, kad jis netinkamai palaiko nė vieną mano valdiklį. Išbandžiau ipega 9167 xinput režimu ir 8bitdo N30 Pro2 Xinput režimu ir nė vienas neveikė tinkamai. Aš ketinu išbandyti PS4 valdiklį, kuris yra Dinput
Suzy Cube Macəra dhgg
Net neįsikrauna, nuolatinės klaidos
Ipega valdiklis neveikia jūs meluojate visas valdiklis palaiko jus netikrą, kad imtumėte žmonių pinigus už klaidingą reklamą
Tai geriausias mano kada nors žaidęs mobilusis žaidimas. Žaidimo stilius ir estetika yra akivaizdi "odė" Mario 3d žemei, bet aš nuoširdžiai manau, kad tai yra palankiai palyginama su šiuo žaidimu. Tai tik šiek tiek labiau subalansuotas iššūkis. Oho.
Aš encanta
Tai buvo gana žaidimas, turi daug lygių ir iššūkių, tačiau turi tam tikrų trūkumų. Grafika puiki ir viskas įveikiama. Lygiai tampa vis sudėtingesni ir yra labai sudėtingi. Yra istorija, bet ne daug, bet vis tiek linksma. Žaidimo eiga keičiasi kiekvienu lygiu kiekviename pasaulyje, bet vėliau tampa įprasta kiekvienam pasauliui, visi turi platformos lygį, pakilimo lygį, leidimą žemyn, galvosūkio lygį ir tt Kiekvieno pabaigoje taip pat yra viršininkai, bet dažniausiai tam tikru būdu yra vienodi, nors vis tiek kelia iššūkių. Taip pat yra skrybėlių galios padidinimų, bet jūs turite baigti lygį, kad juos išlaikytumėte arba gautumėte daugiau. Trūkumai atsiranda valdikliuose, jie ne taip gerai veikia su iššūkiais. Daugybė lygių turi platformos iššūkių arba yra vienaip ar kitaip suplanuoti, o bandant peršokti iš vienos vietos į kitą, sunku išlaikyti pagreitį ir sustosite trumpam tarpo. Tai, kad nesugebėjimas padidinti galios už lygių ribų ir tai yra mokamas žaidimas, todėl jis gauna tris žvaigždutes, bet tai nėra blogai ir vis tiek rekomenduojame pirkti
Žaidimas tikrai gerai žaidžia laiką, tačiau jis nėra labai originalus
radau gedimą
Suzy Cube Macəra dhgg
Panaši kokybė ir stilius kaip Super Mario 3D Land. Pakanka pirkti žaidimų konsolėje.
Pridėkite fiksuotą vairasvirtę ar net mygtukų valdiklius, nes juos tikrai sunku naudoti, o grafikai atrodo, kad gali prireikti šiek tiek sustiprinimo, bet ne mažiau puikaus žaidimo. Taip valdikliai geriau reaguoja ir tobulėja
Man patinka šis žaidimas! Tai tikrai verta 99 centų, kuriuos sumokėjau, kol jis buvo išparduotas! labai smagus žaidimo būdas. puikūs valdikliai. gerai atrodanti 3D grafika. penkios žvaigždės!
Žaidimas mielas, bet negaliu naudoti belaidžio „Bluetooth“ valdiklio, o jutiklinio ekrano valdikliai yra siaubingi. Aš nusivylęs. Labai norėjau tai žaisti.
Suzy Cube Macəra dhgg
nuostabus žaidimas, nebereikia žodžių apibūdinti
Norėjau, kad šis žaidimas patiktų, atrodo, kad man būtų labai smagu jį žaisti, bet Suzy šuolio aukštis nė iš tolo neprilygsta tokiam aukščiui, kurį reikia pasiekti bet kurioje platformoje. Atrodo, kad gali būti tam tikra "trigubo šuolio" forma, bet jums to neturėtų prireikti VISIEMS platformoms (tai aš turėjau daryti) ir tai nebuvo net 3 kartus. Turėjau pabandyti pašokti aukštyn 10 kartų. Galbūt tai klaida, bet... tai didelė klaida.
Gana įdomus ir priklausomybę sukeliantis žaidimas. Reikia geresnio „Bluetooth“ valdiklių palaikymo. Susiejus su valdikliu viskas labai greitai susimaišo.
myliu
Patiko, tik norėčiau, kad būtų daugiau lygių!!
Labai šokinėti!
Man tai patinka, bet susirgau nuo judesio
Tikrai smagus žaidimas!
Suzy Cube Macəra dhgg