(Android/iOS) Cooking Family : Madness Restaurant Food Game padidinti taškų įsilaužimas
Feb 5, 2022 3:50:47 GMT
Post by racpapothouwes on Feb 5, 2022 3:50:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti taškų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Man labai patinka žaidimas. Vienintelis skundas yra tas, kad žaidimas nuolat užšąla. Bet aš tikrai vertinu žaidimą ir rekomenduočiau tai jums.
Negaliu išeiti iš skelbimo, kai jį peržiūrėjau iki galo.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulyasiya isn
Tai geriausias mano kada nors bandytas restorano žaidimas! Tiek daug būdų nemokamai užsidirbti deimantų! Lygiai yra sudėtingi, bet ne per sunkūs. Puikus darbas!
Buvo malonu, bet jis vis užrakinamas, todėl negaliu jo žaisti šiuo metu, todėl pataisykite
Cats & Dogs 3D Pro příležitostné hráče gcy
Iki šiol bandžiau kelis kartus įdiegti žaidimą, bet nepavyko... Kodėl?
Tai labai smagu!!!! Man patinka, kad šiame žaidime galite aptarnauti įžymybes ir rinkti bei pasirinkti bet kokius klientus!!! Ir jūs galite atrakinti įvairių tipų restoranus su skirtingo tipo maistu ir be tokių dalykų kaip trikdžiai, ilgas įkėlimas ar pirkimas programoje!!!! Man patinka šis žaidimas!!!! Jūs tikrai turėtumėte atsisiųsti šį žaidimą!
Nenuvežė manęs į naują miestą, bet baigiau visus lygius
Maistas
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulatsioonmängud crsq
7 lygis ir žaidimas kol kas geras. Daug reklamų, bet to reikia tikėtis. Ir toliau žais, nes pradėjus žaidimą tai sukelia priklausomybę. Jūs tiesiog nenorite sustoti lol. Rekomenduočiau
Tai geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Įdiekite šį žaidimą, jei norite smagiai praleisti laiką. Tikrai gražu 🤗 Visiškai patenkintas žaidimu 👏👏👏👏 Jokių priekaištų......
Atidariau naują šalį, bet radau 9 klavišus ir nėra kitų lygių, kuriuos būtų galima žaisti.. Ką dabar darysiu? Padėk man
Labai įdomus žaidimas
Man patinka šis žaidimas ir labai įdomus žaidimas 👌👍😍
Šis žaidimas yra liemenė, neįdiekite šio žaidimo gerai
Man patinka šis žaidimas ❤️❤️
Tai nežaidžia 2 lygio.
Man labai patinka šis maisto gaminimo žaidimas... Labai linksmas ir net mano vaikai mėgsta jį žaisti su manimi! Dėkoju!
Kiekviename lygyje yra skelbimų... tiek erzina...neįdiegta!!
Tai labai geras ir gražus žaidimas Ak, smagu, bet taip nuobodu
Maistas turi būti paruoštas greičiau visiems klientams, kuriuos jis nuolat pritraukia, bet tai yra geras žaidimas
Neblogai
Įdomus žaidimas, daugybė reklamų po kiekvieno lygio labai erzina.
Tai nuostabus maisto gaminimo žaidimas🌹 Mane dar labiau mėgstu gaminti❤️
Jame yra per daug skelbimų, tai kvailas žaidimas, bet d skelbimai vargina, prašau rasti būdą, kaip ištaisyti nenaudingas reklamas 😠😠 Nes galite prarasti asmenybę
Tai smagus greito tempo žaidimas, leidžiantis dirbti
Aš baigiau 105 lygius .. bet dabar neatsidaro antra šalis Kaip galima atidaryti naują šalį
Tai puikus žaidimas, bet KELIAS į daugybę skelbimų. Šiame žaidime yra daugiausiai mano kada nors matytų skelbimų. Reikia tobulėti!!
Programa trikdo 30 lygyje. Man reikia dar vieno kliento ir jis man neduos. Išskyrus tai, vertinčiau 5
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 模擬 vgfa
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulácie lty
Žaidimas yra gerai, bet nepereina į kitą lygį
Neįdiegti šio žaidimo... per pridėti...
Mėgstu šį žaidimą, jis yra geras ir labai sudėtingas.
Atnaujinimai yra labai brangūs. Niekam to nerekomenduosiu
Šis žaidimas išmuša žaidėjus iš savo monetų! Prašau padėti man suprasti, kaip aš turėjau 701 monetą...laimėjau 568 monetas...bet galiausiai gavau 763 monetas!!! Kaip Sway???!!! Tai neprilygsta jokiai matematikos formai! 🧐🤓🤔🙄😒 Pašalinama🤬
Labai miela ir atpalaiduojanti maisto gaminimo programa. Gaukite jį ir visada šypsositės su žaidimu. Tai puikus būdas laisvai praleisti savo dieną.
Dalis, kurioje turėtumėte gauti nemokamų brangakmenių arba žiūrėdami skelbimą, nieko neįvyksta.
Tai vis sustodavo
Pagalvokime, koks bus kitas jūsų žingsnis.
Prašome pataisyti savo žaidimą! 72 lygio naujajame Delyje aš naudojau 2 Double Cash, bet kai prasidėjo gane, tai nebuvo 72 lygis!!! Jokio kliento!!!!!!! Galiu gaminti, bet klientų nėra. Kai grįžau į pasaulio žemėlapį, mano 2 dvigubi pinigai buvo išskaičiuoti, nors aš negaliu žaisti lygiu. Tiesiog taip praradau savo brangų postūmį 😡😡😡
Tai TOBULAS ŽAIDIMAS!. Bet kuris maisto gaminimo žaidimų gerbėjas turi tai išbandyti, jūs negalite nusivilti. Šiame žaidime yra tiek daug gaivių staigmenų..Net nepasakysiu, kas jie yra, tiesiog pažaisk ir pamatyk. VIENINTELĖ mano problema yra ta, kad žaidimas baigėsi, kai pasiekiau 115 lygį, ir manau, kad jis tęsis, nes atsiuntė man kabiną ir lėktuvą bei pasiūlė man atlygį, kad galėčiau tęsti. Taigi aš nežinau, kas atsitiko. Jei žaidimas tuo pasibaigs, tai bus tragedija, nes kas
Labai blogas žaidimas Aš nekenčiu šio žaidimo, kurie išrado šį žaidimą, kurie išrado žaidimą, klausykite, šis žaidimas yra labai nuobodus ir taip pat bakar trečios klasės.
Puikus lengvas žaidimas 👍👍
Per daug skelbimų.
Puikus žaidimas, labai smagu
Šis žaidimas yra toks gražus, bet kol pasieksime 15 lygį, jis neveiks tik ir jame bus rodoma maisto gaminimo šeima ir jis ten sustos, tik todėl ištrintas žaidimas, šis žaidimas yra toks kvailas, kad man nepatinka šis žaidimas