Post by racpapothouwes on Feb 5, 2022 3:29:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód végtelen kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Szerintem azért jó mert nem akadozik ellehet vele lenni kár hogy nem wifi-nélküli de így is jo nekem:-)
Azért négy mert van hibák
Tisztességes játék, de vannak apró problémái: NEM ok nélkül kirúgnak a játékokból, néha a játék nem engedi, hogy szerverekkel játssz, a sebzési rendszer ebben a játékban olyan szörnyű, pl.: amikor AWP mesterlövészt használok legalább 3 lövés kell ahhoz, hogy megölj valakit, de EGY lövés alatt megölnek. Rossz a fizika, a játékoknak nincs hatótávolsága, a késeknek NINCS hatótávolságuk, rendkívül nehéz őrölni ebben a játékban, mivel TELJESEN OKÉNÉL KISZÖVÜL. Ez a játék csak egy CS:GO-kitörés, amelyet egy kapzsi fejlesztő készítette.smh
Helló! A problémám a következő: eladtam 2 terméket (springfield skin és glock skin) és nem kaptam pénzt!!!! Nem kapok bs aranyat!!!! MI EZ?
Lehetne egyszemélyes mod botok ellen ilyen gyakorlo
Block Strike Action locw
Annyira klassz, hogy megölheti az ellenséget, és azonnal töltse le
Ez a játék azért kap 1 csillagot, mert 10 játékba (megpróbáltam) sorba állni. Mind a 10 említett régióhoz való csatlakozás vagy szerver létrehozása. Akkor az egészet kirúgna a sorból. Ekkor úgy éreztem, nincs miért játszani, de aztán visszatértem a játékhoz. Még legalább 10 játék sorban áll, de még mindig nincs szerencsém, így csak egy kis játékmenetben szeretnék részt venni, hogy lássam, milyen is ez a játék valójában.
Hát maga a játék jo. De laggol de nem is ez a legnagyobb baj hanem az hogy nehéz irányitani
Mindig kidob a serverekrol 30mp. Ig engedi hogy jatszak amugy jooo.
Hááát... Nem túl jó.
Mindig cm100 hiba
HÜLYE JÁTÉK NEM TUDOM CSATLAKOZNI A SZÁMOMHOZ!!!!👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
nem enged játszani, folyamatosan azt mondja, sajnos a blokkoló sztrájk jelenleg nem működik, kérjük, javítsa ki
Block Strike Action locw
Hat ezzel a jatekkal vallatni lehetne lehet van vagy 15 jatek mod de a legtobbnek nincs ertelme es az internet kapcsolatok se tul jok . ja es ne felejtsuk a cs go skineket amiket atvannak nevezve
Beléptem a béta verzióba, és nagyon kevés játékos van benne, de most nem engedi, hogy visszatérjek a normál verzióhoz egy darálás
Ahoz hogy régen milyen jó volt most be se enged lépni grat Rexet
Nem használ a tesóm gameguardian-t és azt írja ki hogy ,,gameguardian detected " könyörgöm 5 éves hogy hackelne.
Szar mert löves közben nem tudok nézelődni.. ami nagyon fontos lenne..
Faszomat már a kurva büdös reklámokból, ki megyek a szerverből reklám és igy tovább faszomat
Jó csak mikor lesz barátok? Mert jòl jönne de amúgy jó
Évekig játszotta ezt a játékot. Nagyon jól indult, semmi gond. Idén vettem 5000 aranyat (15 dollár), és soha nem kaptam meg. És hirtelen a karambitom ok nélkül eltűnt, és nem értem, miért. Szeretném az aranyat és a bosszúkarambitomot, és kérem, javítsa ki.
Block Strike Action locw
nagyszerű játék. Van pár ötletem. 1 kell tenniük, ahol frissítheti a fegyvereit. 2 Örülnék, ha hozzáadnának egy modot a saját szint létrehozásához, miután 50 000 ezüst vagy 500 arany van. De ezen kívül csodálatos játék. jobb, mint bármely más pixel lövöldözős játék, amivel valaha játszottam.
PLS tette a játékot a régi realod hangzásra🙏🙏🙏🙏🙏.
Somewhere - The Vault Papers ผจญภัย srb
jó játék, de mindig erőlteti a bezárást, és több mobiladatra van szükség, és a szerver nem mindig elérhető. kérjük, tegye elérhetővé ezt a játékot alacsony mobiladat-forgalomhoz és nagy sebességhez
Ez a játék kutyalövés, 2 éve jó volt, de most még térképet sem tudsz választani, és lassú vagy, mert még mindig dobozokat fog ütni, ez most az egyik legrosszabb fps.
Block Strike Action locw
Ez a fos nem engedni mert azt írja, hogy Too Old version
szar fos
Rendben, kb 2 éve játszom, de vannak egy kis összeomlás, ami bosszantja Mr-t, és néhány hiba. Az egyik thr összeomlás az elején van, teljesen betöltődik, játszok talán 3 vagy 4 percig, akkor összeomlik, vagy néha csak összeomlik, amint betöltöm, Eddig csak az egyik hibáról tudok, Szóval ellenőriztem a töltetet, és belefagyott egy fegyverbe, és nem tudtam görgetni a fegyvereimet.
Block Strike Action locw
Nagyon kiábrándító, hogy a játéknak mindig van frissítése, de a régióban csak kevesen, vagy talán senki sem játszik ezzel a játékkal. Azt hiszem, nagyon fel kellene hirdetniük ezt a játékot. miért? mert szó szerint már senki sem játszik. Főleg Ázsiában, Japánban. Hajrá fejlesztők, ne hagyjátok, hogy ez az 5 éves fantasztikus FPS játék véget érjen. Ez a játék túl jó volt 2016 óta.
Kidob,nem enged be a serverbe,es meg mondhatnak egymilio hibat
Kicsit szívás ez a játék.(1)mert a vezérlők borzalmasak(2)ok nélkül kirúgnak (néha csak 15-20 másodpercig. Ki fogsz rúgni), de összességében szép játék, de néha még harcolj magasabb szinten, mint te (ezúttal 4-es szinten vagyok, mások pedig 10 vagy több. 5 csillagra értékelem ezt a játékot, ha kijavítod
Ez a játék igazán nagyszerű, nincs sok probléma, csak néhány, de néha a zombi túlélés során egy bizonyos ponton, amikor zombiként lelövik, a játék egyszerűen kirúg, egy kicsit bosszantó, de nem nagy probléma, a másik az, hogy a legutóbbi frissítés, amikor megváltoztattad a zsinórtérképet, hogy sorompók legyenek, nem tetszett annyira, de nem zavart, úgy éreztem, hogy még mindig lehet bútorokat lőni, de aztán a legutóbbi frissítés csak rosszabb volt, hogy már nem tudsz bútorokat lőni? Kérem, hozza vissza a régi zsinórtérképet!
jó miért?, tele lemaradókkal, hackerekkel. Ha egy lemaradó megöl, ki fogsz rúgni
Szeretem a játékot, de itt van a probléma, amikor belevágok egy meccsbe, ott a kis Jimmy spawn camping, és mivel nincs olyan legyőzhetetlen, amikor te szülsz, a kis Jimmy meg tud ölni, mielőtt még megnyomnál egy gombot, ha kijavítod, szólj nekem.
Ez a játék ugyanaz, mint a cs go, cs1.6, sok móddal rendelkezik, mint például a zombi mód, deathrun stb